Magyar és külföldi előadók dalszöveg gyűjteménye

International lyrics database

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Keresés:

RegisztrációAz alábbi űrlap kitöltésével regisztrálhatsz az oldalra. Miután megnyomtad a [Regisztráció] gombot, egy emailt fogsz kapni, amelyen keresztül aktiválnod kell a felhasználónevedet. Amint ezt megtetted, teljes jogú tagja leszel a dalszoveg.hu közösségnek. (A regisztrációval a nyereményjátékokban való részvételre is jogosult leszel, tehát nem kell külön kitöltened a [feliratkozás a listára] űrlapot.)

keresztneved (nem jelenik meg az oldalon)

felhasználóneved (ez a név fog megjelenni a hozzászólásaidnál)

email-címed (nem jelenik meg az oldalon)

email-címed mégegyszer (az elírások elkerülésének érdekében)

születési éved (nem jelenik meg az oldalon)

irányítószámod (nem jelenik meg az oldalon)

nemed (nem jelenik meg az oldalon)


Regisztrációs feltételek

Az Alagszolg Kft, mint Szolgáltató (továbbiakban Szolgáltató) által működtetett dalszoveg.hu weboldalra való regisztrációkor Ön, a Felhasználó (továbbiakban Felhasználó) elfogadja az alábbi feltételeket:
 1. A regisztrációkor megadott adatok (Mint keresztnév, email, irányítószám, születési év és nem), megfelelnek a valóságnak.
 2. Amennyiben a Szolgáltató tudomására jut, hogy a megadott adatok nem valósak, úgy előzetes figyelmeztetés nélkül törölheti a regisztrációt.
 3. A Felhasználó nem használhat védjegyoltalom alatt álló, a közerkölcsöt sértő, vallási-politikai töltettel bíró, trágár szavakat tartalmazó felhasználónevet.
 4. A Felhasználó nem regisztrálhat közismert személy nevével megegyező felhasználónévvel, hacsak az nem a saját anyakönyvezett neve.
 5. A regisztrációs folyamat a regisztrációs űrlap kitöltésével nem zárul le. A Felhasználónak az űrlapon megadott email-címére küldött levélen keresztül véglegesítenie kell a folyamatot. Kizárva ezzel más nevével és címével való visszaélést.
 6. A Szolgáltatással összefüggésben kezelt személyes adatok tekintetében az Adatkezelő a Szolgáltató, amely adatfeldolgozót nem vesz igénybe. A Felhasználóra vonatkozó adatok a Szolgáltató szerverén kerülnek tárolásra. A Szolgáltató személyes adatokat 3. félnek a Felhasználó előzetes beleegyezése nélkül nem szolgáltat. A személyes adatok kezelése minden esetben a vonatkozó és mindenkor hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően történik.
 7. A Felhasználók nem sérthetik meg, illetve nem kísérelhetik meg megsérteni ennek a honlapnak a biztonságát, ideértve különösen: (a) hozzáférés a nem a felhasználó számára szánt adatokhoz vagy bejelentkezés egy olyan szerverre vagy azonosítóra, amelyre a felhasználó nem jogosult; (b) megkísérelni a rendszer vagy a hálózat sebezhetőségének vizsgálatát, kémlelését vagy tesztelését, vagy megfelelő felhatalmazás nélkül megsérteni a rendszer biztonságát vagy jogosultság-ellenőrző intézkedéseit; (c) kísérlet bármely felhasználó, host vagy hálózat számára nyújtott szolgáltatásokba való beleavatkozásba / azok megzavarásába, a teljesség igénye nélkül ideértve a következőket: vírus elhelyezése a honlapon, a honlap túlterhelése [overloading], "elárasztása" [flooding], "spam"-melése, levelekkel való bombázása [mailbombing] vagy "összeomlasztása" [crashing]; (d) nem kívánt e-mail-ek küldése, ideértve termékek vagy szolgáltatások propagálását és/vagy hirdetését; vagy (e) bármely TCP/IP-csomag fejezetének vagy a fejezetben lévő információ bármely részének meghamisítása bármiféle e-mail vagy hírcsoport postázása során. A rendszer vagy a hálózat biztonságának megsértése polgári vagy büntetőjogi konzekvenciákat vonhat maga után. A Felhasználó beleegyezik abba, hogy nem használ semmilyen olyan eszközt, szoftvert vagy eljárást, amellyel megzavarja vagy megkísérli megzavarni ennek a honlapnak a rendeltetésszerű működését vagy bármely, az e honlapon folytatandó tevékenységet.
 8. A Felhasználó teljes felelősséget vállal az általa a dalszoveg.hu-n elhelyezett tartalomért. Beleértve a dalszövegeket, hozzászólásokat, értékeléseket.
 9. A Szolgáltató nem ellenőrzi a felhasználók által rendelkezésre bocsátott tartalmakat. Az Alagszolg Kft, mint közvetítő szolgáltató nem felelős a továbbított információért.
 10. A Szolgáltató nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon szolgáltatott információkkal, tartalmakkal, hirdetésekkel kapcsolatban, különösen a harmadik féltől beszerzett információkra, tartalmakra, hirdetésekre nézve.
 11. Amennyiben valamely jogtulajdonos jogsértést jelez a Szolgáltató felé, úgy az a Felhasználó előzetes értesítése nélkül azonnal eltávolítja a jogsérelem alapjául szolgáló tartalmat.
 12. A regisztráció véglegesítésével egyidejűleg a Felhasználó a dalszoveg.hu címlistára is felkerül.
 13. A Felhasználó beleegyezik, hogy a Szolgáltató határozatlan időközönként marketing tartalmú email-eket küldjön neki.
 14. A Felhasználó a weboldalt kizárólag saját felelőségére használja - a Szolgáltató nem vállal semmilyen felelőséget az Felhasználó számítógépén vagy egyéb vonatkozásban keletkezett / elszenvedett károkért a honlap használatával kapcsolatban.
 15. A Szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
 16. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy bármikor, előre meg nem határozott rendszerességgel aktualizálja, felülvizsgálja, kiegészítse és egyéb módon módosítsa a jelen felhasználási feltételeket, és új vagy kiegészítő szabályokat, irányelveket vagy feltételeket szabjon meg a szolgáltatás Tag általi igénybevételére vonatkozóan. A frissítések, felülvizsgálatok, kiegészítések, módosítások, valamint a kiegészítő szabályok, irányelvek és feltételek azonnal hatályba lépnek és a regisztrációs és felhasználási feltételek szerves részét képezik.
 17. A Felhasználó beleegyezik abba, hogy az Szolgáltatót kártalanítsa minden harmadik személy részéről felmerülő igénnyel szemben, amely a Felhasználó dalszoveg.hu-szolgáltatás-használatával függ össze vagy abból ered, ideértve bármely természetű vagy fajtájú követelést, költséget, ami bármely igényből, hiányból, kárból (tényleges és következményes), perből, ítéletből, peres eljárás költségéből és ügyvédi költségből ered. Ezekben az esetekben a Szolgáltató írásban értesíti a Felhasználót az igényről, perről vagy eljárásról.
 18. A Szolgáltató és a Felhasználó között felmerülő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni, amennyiben ez nem lehetséges, úgy a Felek vitáik eldöntésére a Dunakeszi Városi Bíróság illetékességének vetik alá magukat.

4.875 előadó - 227.570 dalszöveg
-
Bezárás