If Leaving Me Is Easy

Face Value (1990)

Phil Collins


Értékelés - If Leaving Me Is EasyÉrtékelés - If Leaving Me Is EasyÉrtékelés - If Leaving Me Is EasyÉrtékelés - If Leaving Me Is EasyÉrtékelés - If Leaving Me Is EasyÉrtékelés - If Leaving Me Is EasyÉrtékelés - If Leaving Me Is EasyÉrtékelés - If Leaving Me Is EasyÉrtékelés - If Leaving Me Is EasyÉrtékelés - If Leaving Me Is Easy
A dalszöveg feltöltője: franci | A weboldalon a(z) If Leaving Me Is Easy dalszöveg mellett 7 Phil Collins album és 134 Phil Collins dalszöveg található meg. Irány a többi Phil Collins dalszöveg » | Amennyiben a dalszöveg megjelenésével kapcsolatban jogi kifogásod van, ide kattintva jelezheted azt felénk.
The Phil Collins lyrics are brought to you by dalszoveg.hu. We feature 7 Phil Collins albums and 134 Phil Collins lyrics. More Phil Collins lyrics »
Megjegyzés: nem biztos, hogy a dalszöveg.hu-n megtalálható 7 Phil Collins album dalszöveg listája megegyezik a valósággal. Ha az albumra kattintva nem találod a dalszöveget, akkor keress a teljes Phil Collins dalszöveg listában!

If Leaving Me Is Easy dalszöveg | Phil Collins

If Leaving Me Is Easy lyrics | Phil Collins

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Keresés:
4.815 előadó - 223.778 dalszöveg
-
Bezárás