Magyar és külföldi előadók dalszöveg gyűjteménye

International lyrics database

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Keresés:

Feliratkozás a dalszoveg.hu listájára


keresztneved

email-címed

email-címed mégegyszer (az elírások elkerülésének érdekében)

születési éved

irányítószámod

nemed


Feliratkozási feltételek

Az Alagszolg Kft, mint Szolgáltató (továbbiakban Szolgáltató) által muködtetett dalszoveg.hu címlistájára való feliratkozáskor Ön, a Felhasználó (továbbiakban Felhasználó) elfogadja az alábbi feltételeket:
  1. A feliratkozáskor megadott adatok (Mint keresztnév, email, irányítószám, születési év és nem), megfelelnek a valóságnak.
  2. Amennyiben a Szolgáltató tudomására jut, hogy a megadott adatok nem valósak, úgy elozetes figyelmeztetés nélkül törölheti a Felhasználót.
  3. A feliratkozási folyamat a feliratkozási urlap kitöltésével nem zárul le. A Felhasználónak az urlapon megadott email-címére küldött levélen keresztül véglegesítenie kell a folyamatot. Kizárva ezzel más nevével és címével való visszaélést.
  4. A Szolgáltatással összefüggésben kezelt személyes adatok tekintetében az Adatkezelo a Szolgáltató, amely adatfeldolgozót nem vesz igénybe. A Felhasználóra vonatkozó adatok a Szolgáltató szerverén kerülnek tárolásra. A Szolgáltató személyes adatokat 3. félnek a Felhasználó elozetes beleegyezése nélkül nem szolgáltat. A személyes adatok kezelése minden esetben a vonatkozó és mindenkor hatályos magyar jogszabályoknak megfeleloen történik.
  5. A Felhasználó beleegyezik, hogy a Szolgáltató határozatlan idoközönként marketing tartalmú email-eket küldjön neki.
  6. A Szolgáltató folyamatos lehetoséget biztosít a címlistáról való azonnali leiratkozásra a http://www.dalszoveg.hu/s/leiratkozas_a_listarol.html oldalon.
  7. Amíg a Felhasználó a címlistán szerepel, addig minden nyereménysorsolás automatikus résztvevoje.
  8. A felhasználó tudomásul veszi, hogy amennyiben a nyereménysorsolás nyerteseként az adategyeztetés céljából az email-címére küldött levélre 14 napon belül nem válaszol, úgy nyereményétol elesik, és semmilyen kárpótlásra nem jogosult.

4.875 előadó - 227.570 dalszöveg
-
Bezárás